Generali Sigorta ile müşterilerin 1 dakikada sigorta teklifi almaları ve 3 dakikada poliçe satın almaları çok kolay!

Sigorta sektörü hız ve kolaylığın gitgide önem kazandığı bir yarış haline gelmiş durumda. Bu yarışta 1 dakika dahi çok önemli. İnternetin ve mobil cihazların artmasıyla, insanlar yoldayken dahi ürün ve servis satın alma ihtiyaçlarını giderebiliyor. İnternet ve 7/24 Sigorta Danışmanlığı gibi modern dağıtım kanalları sayesinde, müşteriler ihtiyaç duydukları sigorta ürünlerine karar verip, 3 dakika içinde satın alabiliyor.

Generali Sigorta Stratejik Planlama ve İş Geliştirme Genel Müdür Yardımcısı Petar Dobric: İnovatif bir şirket olarak, müşterilerimize onların ihtiyaçlarına uygun geliştirilmiş hizmetleri, kolay ve hızlı biçimde sunuyoruz. Çünkü, müşterilerimizin zamanlarının ne kadar değerli olduğunu biliyoruz. İşte bu yüzden sigorta satın almayı, hayatın kolay bir parçası yapmak istedik diyor.

Generali Sigorta, yaşamın her adımında, telefon veya internet aracılığıyla, müşterileriyle bir arada olmayı ve mümkün olduğunca destek sağlamayı planlıyor. Bunun amacı, satın alma sürecinin mümkün olduğunca hızlı ve kolay olması. Bu yeni dünyada gereksiz imzalar ve evraklara ihtiyaç duyulmuyor. Birkaç basit aşama ile, müşteriler zaman kaybetmeden araçlarını sigortalatabiliyor.

Siz de hemen 1 dakikada içinde Generali Sigorta dan teklif alın, bu kolaylıktan ve avantajlardan faydalanın!


[ Yazıyı Oku ]

| 1 | 2 | 3 | 4 | Sonraki> En Son>>